Wednesday, June 17, 2009

Rakaman Ewah Ewah, Helen Yap, Video Clip


Erry bersama Sari Yanti dan Fizow serta Ms Thava(producer Generasi X)

Adoii.. kepala sakit giler. Tido tak cukup gua cakap lu.. hahaha perhal la aku tiba tiba gua lue plak kan.. mcm mat rempit plak. Aku rempit gak tapi ngn skuter moskito je plus with my blue black gen 2 hehehehe...

Mana nyer tak pening malam tadi tido kul 5 pagi upload youtube video untuk erry sebab dia nak update blog kesayangan dia. Oklah sebagai manager kena la tolong upload sebab fans dia pun bertambah ramai. Ok lah tu moga moga bertambah femes. Malam tadi pon lepak desa pandan ngn erry dan shajiry balik lewat. Yerlah pojek makin hari makin banyak tak menang tangan aku dah. Buat dua keje kan. Tapi bukan la nak complaint saje je meluahkan perasaan. Hahahaha..

Projek terbaru ialah memasarkan album erry dan rekod lagu Gadis ku Lari lagi @Awek ku lari version rancak dengan kumpulan Hujan. Bukan duet atau featuring tau tapi guna kan anggota kumpulan Hujan untuk buat arrangement lain,maknanya ade 2 version yer kanak kanak... Ramai tanya kenapa tukar tajuk? jawapannya senang je tak nak guna bahasa pasar. Untuk mengelakkan sebarang kemungkinan lagu tidak diluluskan. Fuyoo mcm lembaga penapisan filem plak kan.

Projek yang kedua ialah menelefon komposer Helen Yap untuk meminta izin Helen untuk rekod lagu raya yang helen buat untuk Kumpulan KGB. Erry nak rekod lagu tu balik. So aku apalagi call Izwan Pilus mintak no Helen Yap. Try call tak dapat terus aku send sms bagi tau hasrat di hati kami nak rekod lagu raya helen. Lepas 45 minute Helen call balik dan dia setuju cuma aku kena dapatkan minus one lagu tu kembali dari helen. Helen jangan lupa tau kitaorg nak promote lagu u habis habisan raya nanti. Bagi free yer minus one tu nanti heheheh u claim kat MACP untuk royaliti bila lagu tu buat live kat TV.. Jangan marah yer helen.. :)

Projek seterusnya book date untuk pembikinan Video Clip erry putra. Bestnya ade orang nak sponsor buat video clip. Alhamdulillah tak payah aku turun naik production house untuk mintak sponsor. Kalau ade lagi yang nak sponsor kitaorg di alu alukan. Aku pun tengah plan nak cari sponsor untuk percutian bersama Erry Putra ke Bali. Sapa ade kaki contact aku yer. Plan nie dah lama cuma aku tak menang tangan nak buat semua bende sebab Erry bz dengan show dan shooting. Tunggu aku anta notice then aku leh buat all out.

Untuk video dapat 3 choice (sponsor) untuk siaran 180 kat astro. So sapa cepat dan tawaran yang baik aku akan accept je.Today plak nak gi jumpe azmir arif jap lagi nak belajar wat video clip dari video cam.heheheheeh..

Letih la tulis kat sini sapa sapa yang baca blog aku nie komen2 la sikit. Ada yang masuk baca tapi tak give komen pun. tak menarik ke blog aku haa?? hahahahaha


Rakaman Rancangan Ewah Ewah yang akan disiarkan di TV3 Selasa ini

3 comments:

hazel said...

Hmm bila la agaknya En. Nan nak kenalkan I dengan Fizow tu?

Nan said...

hahah minat fizow ke? Bukan u minat faris ka gagagag..

hazel said...

Minat kat Fizow gak tapi kadang2 geli geleman tengok dia berlakon... hahaha... Farish tu memang la minat habis... cute sangat...