Wednesday, April 28, 2010

Simply CT~



Dato' Siti Nurhaliza merasmikan set penjagaan kecantikan beliau baru baru ini yang diberi nama "simplysiti " yang bukan sahaja merangkumi set facial tetapi juga set alat solekan yang harganya agak berpatutan. Well dari segi packaging set penjagaan kecantikan ini nampak mewah dan berkualiti.

Usaha beliau patut dipuji kerana inilah caranya apabila dikenali setiap artis perlu berusaha untuk mencari peluang yang lebih baik untuk memastikan masa depan mereka lebih terjamin... betul tak? Sebab bukan ape kat luar tu ramai artis yang hanya mengharapkan bantuan pihak tertentu untuk hidup senang tanpa bekerja keras untuk memajukan diri masing-masing.

Kalau nak ikutkan Dato Siti boleh je terus hidup senang dengan royaliti yang diterimanya tetapi beliau dilihat seorang yang agak kuat berkerja dan memastikan hidupnya dipenuhi dengan kerja yang boleh memberikan kepuasan selain mempunyai matlamat hidup kan? Tahniah Dato CT Nurhaliza.. lahirkan juga lagu lagu best next album tak sabar den nak beli :)




Antara produknya (nice logo and nice packaging)~

Nie eye shadow (rasanya la)

Pilih je mana nak..heheh

Dato Siti Nurhaliza bersama dengan Model2

Tetamu yang dijemput

Anggun

Dato Siti Nurhaliza menerima jambangan bunga dari Datuk K

- Foto THE STAR oleh AZMAN GHANI

1 comment:

*ADRIAN* said...

Once a fan always a fan ay?