Sunday, February 1, 2009

Weekend


1 Hb february cuti weekend. Dari semalam plan nak gie ATM nyer pameran. Siap charge bateri untuk merakamkan jentera2 seperti kereta kebal, perisai, senapang dan lain lain. Malangnya
budak2 rumah tak mahu pergi dengan alasan :Pameran Apa tu?

Sudahnya aku menghabiskan masa dengan tidur, tidur dan tidur... Aku rasa hari nie aku bangun tidur, tidur, bangun tidur tidur balik. Pecah rekod aku tak pernah tidur macam hari nie. Bayangkan bangun tidur kul 9. Tidur balik kul 2.00 ptg, bangun kul 3.00 ptg aku tidur balik kul 4.00 bangun kul 530ptg dan tidur balik kul 630 ptg. Bangun kul 8.00pm

Berapa kali aku tidur? korang calculate lah sendiri. Si Azzhar dan Rizal plak dari kul 3.00ptg dah kuar tengok wayang so tinggal lah aku seorang diri menghabiskan masa dengan bangun tidur dan tidur kembali. Memang tidak efektif. Nak kuar pun malas. Makan pun tidak. Rasa kenyang dengan tidur.

Ingatkan ambil cuti weekend dapat lah kuar jalan2 tapi akhirnya aku dok sorang2 kat rumah dengan tidur.. what a boring life. Life now sucks!

2 comments:

azzhar9009 said...

gatai... boleh la dpt title "ratu shrek" utk u all...sesuwai !

hazel said...

tido sorang ke berdua?