Tuesday, December 2, 2008

Bangkok

The Urban Age Bangkok



Pic dibawah adalah lawatan pertama aku g bangkok dengan housemate dan member aku.. Anyway bangkok mmg happening dan best. Kalau compare g bali dan phuket aku rasa bangkok lagi best sebab harga barangan dan makanan murah~

Kota dia pun tak mati masa malam. Kalau nak hang around pun best. Kalau tak pernah gie bangkok aku suggest korang tinggal kat area Silom Soi area.. Tempat ctu mmg happening, nak gie pat pong pun dekat hehehehe... kota bangkok penuh dengan tempat sauna dan massage dan
juga clubbing. semuanya walking distance.



Siam Paragon



Kamal Mo, Azzhar dan Aku kat depan kaunter pendaftaran

Kalau nak beli baju gi la ke Central, atau pun MBK complex.. kalau Siam paragon mmg mahal beb ala2 pavilion di KL. Kalau nak beli cenderahati korang kena pandai tawar dan waktu mlm area silom soi mmg happening dengan warga bangkok menjual segala mcm cenderahati..


Tgh melantak makan kat kedai arab. Mahai kedai ni RM 70 untuk 3 orang.

Kalau lapar leh gi ke Restoran Chili Padi kepunyaan rakyat malaysia... Rstoran Chili padi 160/9(27) ITF Building G.Floor Silom-Narathiwas Road
Banggrak,bangkok. Email:Chili_padi@yahoo.com Tel02-634-2839 Leh je ckp malaysia sebab tukang buat air pon org Kelantan...





2 comments:

hazel said...

hye love... selamat datang ke dunia bloggers...

ejal said...

very well acquaint u ol wit bangkok... nice tips n tells..