Tuesday, December 23, 2008

Relax2



Today aku teman Izzo bayar credit kad kat bukit Bintang so dia pun snacth beberapa
gambar baru aku ....

Si izzo ni mmg teror ambik pic2 menarik masa kat putrajaya tu mmg besh.. walau pun panas terik tetap tabah ambik gambar.. hasilnya SUPERB!!

kami berdua ni mmg suke ambik pic.. si izzo tu nak amik gambar dia tak nak plak.. suke sngat jadi cameraman .. hahahah oklah aku pose je la.. buat muka tak malu je



:)

4 comments:

IZZO said...

hawat ler gambar aku sampai 2 keping?

Nan said...

Tak nak nanti aku remove na?

IZZO said...

bukan macam tu.
tapi gambar lebih banyak dari tuan punya blog pula.

Nan said...

hahaha... aku dah tambah blog satay tengok la