Monday, December 29, 2008

Happy Birthday Ziana @ Mayang Sari PD

Tahun nie sempat g PD bersama sama dengan Ahli Fan Club Ziana Zain kat PD.
Aku bersama Azzhar naik kereta sendiri so sampai lambat. nasib baik aktiviti tak mula lagi.
Anyway separuh dari pada perbelanjaan ditanggung oleh ziana sendiri. Aku berkongsi apartment bersama dengan admin rexno. Banyak jugak axtiviti dijalankan. Berikut adalah gambar2 yang sempat dirakamkan.

Siapa yang cakap Ziana Zain Sombong aku pun tak tau sebab sepanjang 2 hari dijalankan dia mmg giler2 pecah perut beb!!

Ziana you rock!! AJL pun nak g tunggu pic AJL ok


Sign poster aku ambik gambar tgok la aku dah naik legam main volley ball pantai dapat no 2


aktiviti Petang

makan time

Ziana Zain Celup


Dinner Yummy


Ngn Zack


Potong jgn tak potong

kak lisa - Pegurus Ziana Zain( bukan main pun kak lisa nie takut hitam daa)

2 comments:

*ADRIAN* said...

When was this? Tak sangka yang you suka Ziana juga...how are you by the way?

Nan said...

Sihat ni bulan may la Adrian